Bazenska oprema Patentverwag Italia

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1971 z začetkom izdelave sedežev za koncertne dvorane in kino. V 90′ letih je bila proizvodnja razširjena še na omarice za slačilnice in kasneje še na vso bazensko opremo, izvlečne tribune ter sedeže za štadione in dvorane. Patentverwag Italia S.r.l. je opremil že več kot 500 bazenov, 1000 slačilnic in 100 športnih centrov z teleskopskimi tribunami z možnostjo do 1500 sedežev na tribuni. Vrhunska bazenska oprema Patentverwag Italia S.r.l.

Brošure  Uradna stran

Oxford kolesarska in motoristična oprema

Oxford Products Ltd je del družbe Oxford Essential Rider Equipment in je vodilni dobavitelj opreme motornih koles in kolesarske opreme v Veliki Britaniji. Podjetje prodaja izključno trgovcem na drobno in debelo v Veliki Britaniji in uspešno izvaža preko več kot šestdesetih distribucijskih partnerjev po vsem svetu. Ustanovljen je bil leta 1973. Poslovanje v zadnjem času doživlja močno rast zaradi kvalitetnih produktov.

Katalogi  Uradna stran

Kiddimoto otroški poganjalci in čelade

Podjetje iz Velike Britanije z zelo kakovostnimi in domiselno oblikovanimi izdelki za otroke, kot so poganjalci, čelade, karti in rokavice. Kiddimoto poganjalci in oprema so odlični za prve vožnje otrok!

Brošure  Uradna stran

Interphone oprema za prosti čas in motociklizem

Interphone je posebna linija izdelkov priznanega podjetja Cellularline, ki razvija in nudi vrhunske izdelke na področju komunikacij za motoriste, športnih kamer, GPS lokatorjev in različnih trdih in mehkih vodotesnih torbic in zaščit za mobilne telefone, tablične računalnike in navigacije. Izdelki so nadpovprečno dovršeni in prilagojeni potrebam uporabnika.

Brošure  Uradna stran